Δολοφονήθηκε ο Μπαμπακάρ Ντιάε στη καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στο Θησείο


Αναδημοσίευση από ΚΕΕΡΦΑ:
Η  καταδίωξη ομάδας αστυνομικών του Δήμου Αθήνας στο Θησείο κατάληξε στη δολοφονία του Μπαμπακάρ Ντιάε, 39 ετών από τη Σενεγάλη. Η λυσσασμένη επίθεση των δημοτικών αστυνομικών δεν σταμάτησε ούτε όταν ο μικροπωλητής έφτασε στο αδιέξοδο πάνω από τη γέφυρα του τρένου του ΗΣΑΠ όπου ένας δημοτικός αστυνομικός τον καταδίωκε μέχρι που έπεσε στο κενό με το κεφάλι πάνω στις γραμμές. Εκεί άφησε τη τελευταία του πνοή. Ακολούθησε ένα όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατικής χυδαίας παρουσία των ένστολων νεοναζί του Δένδια. Κατέφθασαν βρίζοντας χυδαία, ψέκασαν με χημικά και επιτέθηκαν με ρόπαλα στους συγκεντρωμένους μετανάστες και τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που βρεθήκαμε εκεί αμέσως.
Η πολιτική των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπας του Δένδια έφερε ξανά νεκρό όπως και το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη βάρβαρη πολιτική  στήριξε η Δημοτική Αρχή Καμίνη με τις επιθέσεις κατά των μικροπωλητών, την εισβολή στη ΑΣΟΕΕ και τους κατειλημμένους  αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας να καθαιρέσει τους υπεύθυνους της επίθεσης κατά των μικροπωλητών και να ανατρέψει τη ρατσιστική συνεργασία με τη δολοφονική πολιτική του Δένδια.
Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στη κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση απατεώνων, ψευτών και δολοφόνων για χάρη μιας άθλιας μειοψηφίας Τροϊκανών, Τραπεζιτών, φίλων των νεοναζί.
Καλούμε σε μαζική αντίσταση στις ρατσιστικές δολοφονίες.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός  σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ.